Klant aan het woord

Particulier   Mevrouw van Burght, Warnsveld: “Ik was te laat met remmen, ik lette niet goed op, daar moet ik eerlijk in zijn. A&A heeft mij ernorm geholpen, dit was mijn eerste schade ooit! Zij hebben alles uit handen genomen en ik kreeg ook nog eens een leenauto mee! En mijn auto zag er echt netjes uit, zelfs mijn broer was versteld over het eindresultaat.”

Zakelijk   Renovare, Lochem: “Als je een eigen zaak hebt dan is vervoer pure noodzaak. Tijdens de recente gladheid heeft een van mijn personeelsleden zijn auto zwaar beschadigd. Via een relatie kwamen we bij A&A terecht en de snelheid van handelen en het kostenplaatje hebben me uiterst positief verrast! Dat is nog eens iets waarmaken!”

Klanten aan het woord

Het gebeurt ons allemaal wel eens: een paaltje niet gezien, de buurman die zijn auto tegen uw bumper heeft geparkeerd of een andere vorm van schade aan uw auto.

img

Ik was te laat met remmen, ik lette niet goed op, daar moet ik eerlijk in zijn. A&A heeft mij enorm geholpen, dit was mijn eerste schade ooit! Zij hebben alles uit handen genomen en ik kreeg ook nog eens een leenauto mee! En mijn auto zag er echt netjes uit, zelfs mijn broer was versteld over het eindresultaat.

Mevrouw van Burght, Warnsveld - Particulier